Is SPDisplayRelatedInfo ready for SP 2013?

Jul 14, 2015 at 5:35 AM
I am migrating a SP2010 solution using SPDisplayRelatedInfo to SP2013 in 2010 mode.
SPDisplayRelatedInfo doesnt seem to work.

What are my options ?
Jul 14, 2015 at 3:02 PM
What happens? Do you see any errors? Are other functions working ok for you?

Jul 14, 2015 at 11:38 PM
function renderThumbnailImage()
//...... some code

jQuery(document).ready(function() {
//...... some code

columnName: "Promotional Item",
relatedList: "Promotional Items",
relatedListColumn: "Title",
relatedColumns: ["EncodedAbsThumbnailUrl", "Price"],
displayFormat: "list",
completefunc: renderThumbnailImage

//...... some code

The code works in SP 2010. On SP 2013 (in 2010 mode), it does not throw an error and seems to fail silently (debugging in Chrome Dev tools)
Other functions work in SP2013 (in 2010 mode):
operation: "GetListItems",
async: false,

Thanks for your response.

Jul 14, 2015 at 11:44 PM
It ought to work. What version of SPServices are you using?

Jul 14, 2015 at 11:49 PM
I am using jquery.spservices-2014.01.min.js

I also see that SP2010 renders the complex dropdown as there are more than 20 items in the lookup list.
Whereas SP2013 (in 2010 mode) renders a simple dropdown.
Dont know if that has any impact.

Jul 15, 2015 at 12:04 AM
If you're using 2014.01, then it may be the "Required Field" issue. MS changed the DOM for required fields about 15 months ago.. Can you try 2014.02?

Jul 15, 2015 at 12:16 AM
I faced the same issue for selectors, when selecting <input> or <select> for required field. To solve it, I had to update the selectors in my code.
Yes, the field I am referring to is a required field.

I will try 2014.02.

Many thanks for your valuable time.